Työ: Moomin Language School 1 – minipelikokoelma
Asiakas: Playvation
Projektin osa-alueet: pelisuunnittelu,käyttöliittymä, pelin ohjelmointi (Unity 3d), Webtoolin ohjelmointi, Node.js & AngularJS -pohjainen toteutus, grafiikka, animaatiot, testaus, projektin hallinta

Espoolainen Playvation tarjoaa Muumi-hahmoilla maustettua ainutlaatuista kieltenopetuspalvelua maailman lapsille näiden omien opetusorganisaatioidensa kautta. Palveluun kuuluvat hauskat ja positiiviset suomalaisen koulujärjestelmän mukaiset opetussessiot, mobiililaitteilla pelattavat opetuspelit ja niihin yhdistyvä opettajien verkkotyökalu, jonka avulla opettajat ja lapsen vanhemmat voivat seurata lapsen edistymistä.

Tätä palvelua varten NordicEdu kehitti yhdessä Playvationin pedagogien kanssa Moomin Language School 1 -pelin ja siihen yhdistyvän opettajien verkkotyökalun. 3–10-vuotiaille tarkoitetussa tabletilla pelattavassa Moomin Language School 1pelissä opetellaan englannin tai suomen kieltä yhdessä Muumien kanssa hauskojen ja motivoivien minipelien avulla. Arjesta tutut esineet ja vastaan tulevat käsitteet tulevat nopeasti tutuiksi pelaamalla erilaisia pelityyppejä, jotka on suunniteltu pedagogisella asiantuntemuksella. Kielenopetuksen lisäksi peli kehittää lapsen hienomotoriikkaa, matemaattista ajattelua, loogista päättelyä, muistia ja sosiaalisia taitoja. Peli lähettää lapsen suorituksista tietoa verkkotyökaluun, jossa opettaja voi tarkastella koko ryhmän edistymistä ja lapsen vanhemmat oman lapsensa pelaamista selkeiden ja kannustavien mittaristojen avulla.

Vuonna 2015 peli palkittiin ITK-konferenssissä parhaana oppimisratkaisuna eEemeli-laatukilpailussa – ja hyvästä syystä, sillä se yhdistää sopivan oppimiskäyrän ja hauskan pelaamisen lasta motivoivalla tavalla.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan tuotteeseen, ota yhteys Moomin Language Schooliin.

Jos haluat kokeille peliä, voit ladata siitä pienen demoversion Appstoresta tai Google Play Storesta.

Katso lisää
töitämme