Työ: Tile Tales  Lähde matkalle metsän halki ja ratkaise kiehtovia numerotehtäviä!
Omaa tuotantoa
Julkaistu: syyskuussa 2015

Tile Tales on NordicEdun numeroilla leikittelevä mobiilipeli, jossa innovatiivinen pelitapa kohtaa numeroiden yhdistelyn ainutlaatuisella tavalla. Pelaajan on tarkoitus liikkua erilaisten ruutumuodostelmien läpi alhaalta ylös asti saadakseen aikaan polun, josta saa kaikkein suurimmat pisteet. Näissä ruutumuodostelmissa pelaaja kohtaa erilaisia matemaattisia määritteitä ja esteitä, jotka edustavat Tile Tales -pelin omaperäistä ja mielenkiintoista haastetta.

Pelaaminen on kontrolleiltaan yksinkertaista vaikein osuus on parhaan reitin hoksaaminen joko laskemalla tai päättelemällä matemaattisia sääntöjä noudattaen. Ruudukon läpi voi liikkua joko piirtämällä reittejä sormella, tai näpyttelemällä ruutuja siinä järjestyksessä, jossa ne haluaa kerätä. Tile Tales on suunniteltu niille pelaajille, jotka ovat jo täyttäneet useammankin Sudoku-ruudukon ja etsivät nyt uudenlaisia pelihaasteita.

Kehitimme pelimekaniikat, kontrollit, viehättävät animaatiot, kaikki 50 käsin tehtyä pulmallista kenttää ja taideteosmaisen grafiikkatyylin itse alusta alkaen. Tavoitteenamme oli luoda ilmapiiriltään rauhallinen ja kiireetön pelikokemus, johon ei kuulu aikarajoja, virheliikkeiden laskemista tai häiritsevien mainosten ja ostokehotusten ilmestymistä ruudulle. Siksi Tile Tales on saatavilla nautinnollisena kerralla maksettavana sovelluksena Applen Appstoresta.

Lisää tietoja, kuvia ja traileri pelistä virallisella sivustolla. 

Katso lisää
töitämme