NordicEdu Oy on vuonna 2011 perustettu opetus- ja hyötypelejä kehittävä yritys Turusta. Me uskomme, että ihminen oppii parhaiten nauttiessaan siitä mitä hän tekee. Tämän ajatuksen pohjalta keskitymme luomaan kohderyhmälle räätälöityjä mutta samalla asiakkaittemme liiketoiminnallisia ja opetuksellisia tavoitteita vastaavia pelejä, jotka ovat reilusti hinnoiteltuja, kunnianhimoisia, käytettävyydeltään tinkimättömiä ja visuaalisesti vaikuttavia.

NordicEdu on palkittu vuonna 2014 Varsinais-Suomen INNOAURA –palkinnolla, joka vuosittain tunnustaa eniten luovaa potentiaalia ja luovien alojen liiketoimintaa kehittäneen yrityksen. Olemme toteuttaneet yli 30 opetus- ja hyötypeliprojektia yhteistyössä eri kokoisten ja erilaisilla aloilla toimivien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Askeleet -sivulta voit lukea lisää siitä, miten yhteistyö kanssamme toimii.

Mikäli meidän tapamme toimia kuulostaa hyvältä, ota meihin yhteyttä ja aloitetaan yhteinen projekti.

Tomi Kokkonen

Tomin tehtävänä on huolehtia numeroista, sopimuksista ja talouden hoidosta. Toimitusjohtajan töiden ohessa Tomi vastaa myös pelien teknisestä suunnittelusta ja koodaa vahvalla ammattitaidolla kohderyhmälähtöisiä pelejä asiakkaiden tarpeisiin. Tomilla on osaamista eri alustoille tehtävistä peleistä, mutta hän on erityisen hyvä taiteilemaan mobiililaitteiden kanssa.

050 430 0178

Linda Kokkonen

Linda suunnittelee pelien visuaaliset ilmeet, piirtää grafiikat sekä muut pelin kehittämiseen liittyvät kaaviot ja käppyrät. Tämän lisäksi, hän tekee myös pelisuunnittelua ja ideointia. Hän suhtautuu intohimoisesti kohderyhmän ymmärtämiseen ja loppukäyttäjiä ihastuttavien pelikokemuksien luomiseen. Linda on vahvimmillaan post-it lappujen ja tussitaulujen, sekä raikkaan ja reippaan vektorigrafiikan parissa.

040 542 1658

Lassi Puolakka

Lassi on NordicEdun tekstinikkari. Häneltä löytyy akateemista osaamista niin englannin kuin suomenkin saralla. Lassi oikolukee firmamme tuottamat tekstit, käsikirjoittaa pelejämme, päivittelee sosiaalisia medioitamme sekä ylläpitää blogiamme yhdessä Lindan kanssa. Näiden hommien lisäksi, hän on myös mukana pelisuunnittelussa.

Mikko Pavén

Mikko on motivoitunut ja monipuolinen koodari. Peliemme tehokkaan ja huolellisen koodaamisen lisäksi, Mikolta hoituu pelien rinnalle tarvittavien hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen tekeminen. Näitä Mikko työstääkin meille paraikaa – niillä peliemme pyörittäminen ja päivttäminen taittuu helposti.

Topi Salonen

Topi on tuore työntekijämme, jolta löytyy napakkaa ja tarkkaa koodinkirjoitustaitoa. Peliemme ohjelmoinnin lisäksi, myös häneltä taittuu hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen luonti, joiden parissa hän työskenteleekin paraikaa.