NordicEdu Oy on vuonna 2011 perustettu opetus- ja hyötypelejä sekä pelillistettyjä ratkaisuja kehittävä yritys Turusta. Me uskomme, että ihminen oppii parhaiten nauttiessaan siitä mitä hän tekee. Tämän ajatuksen pohjalta keskitymme luomaan kohderyhmälle räätälöityjä mutta samalla asiakkaittemme liiketoiminnallisia ja opetuksellisia tavoitteita vastaavia pelejä, jotka ovat reilusti hinnoiteltuja, kunnianhimoisia, käytettävyydeltään tinkimättömiä ja visuaalisesti vaikuttavia.

NordicEdu on palkittu vuonna 2014 Varsinais-Suomen INNOAURA –palkinnolla, joka vuosittain tunnustaa eniten luovaa potentiaalia ja luovien alojen liiketoimintaa kehittäneen yrityksen. Olemme toteuttaneet yli 40 hyötypeli ja pelillistämisprojektia yhteistyössä eri kokoisten ja erilaisilla aloilla toimivien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Askeleet -sivulta voit lukea lisää siitä, miten yhteistyö kanssamme toimii.

Mikäli meidän tapamme toimia kuulostaa hyvältä, ota meihin yhteyttä ja aloitetaan yhteinen projekti.

Tomi Kokkonen

Toimitusjohtajan töiden ohessa Tomi johtaa NordicEdun teknistä suunnittelua ja ohjelmoijien työtä. Tomilla on monipuolisesti osaamista eri alustoille tehtävistä pelillisistä sovelluksista ja peleistä, mutta hän on itse erityisesti keskittynyt taiteilemaan natiivi-mobiilipelien parissa.  

050 430 0178

Linda Kokkonen

Linda vastaa luovana johtajana niin NordicEdun pelien ja pelillisyyden suunnittelusta, kuin myös pelien visuaalisesta ilmeestä, hyödyntäen käyttäjälähtöisen suunnittelun metodeja, kohderyhmätutkimusta, osallistavaa yhteissuunnittelua ja kohderyhmätestausta. 

040 542 1658

Lassi Puolakka

Lassi Puolakka on NordicEdun sisällöntuottaja ja tekstinikkari. Lassi toimii apuna pelien ideoinnissa ja suunnittelussa, vastaa NordicEdun toteuttamien pelien ja pelillisten sovellusten käsikirjoittamisesta sekä hoitaa markkinointia ja viestintää.

Mikko Pavén

Mikko on huolellinen ja tarkka ohjelmistokehittäjä, jolta luonnistuu pelien lisäksi nettisivujen, hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen toteuttaminen. Lisäksi Mikolla on loistava visuaalinen silmä, josta on hyötyä tasapainoisten käyttöliittymien ja loistavien käyttökokemusten luomisessa.

Topi Salonen

Topi on reipas ja asiakaspalveluhenkinen web ohjelmoija, joka kirjoittaa napakkaa koodia erityisesti NordicEdun kehittämiin pelillisiin sovelluksiin. Selainpelien ohjelmoinnin lisäksi myös Topilta taittuu monenlaisten hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen kehitys ja ylläpito.

Pentti Riikonen

Pentti on parin vuosikymmenen kokemuksella koodia kirjoittava ohjelmistokehittäjä, jolta taipuu tarpeen mukaan niin front end kuin back end koodikin. Lisäksi Pentillä on akateemista taustaa Turun Yliopiston tietojenkäsittelytieteiden tutkimuksesta ja alan opetustehtävistä.

Olli Mannevaara

Olli on tunnollinen ja teknisiin yksityiskohtiin perinpohjaisesti syventyvä ohjelmoija, joka on loputtoman kiinnostunut oppimaan uutta ohjelmoinnin ja pelinkehityksen saralla. Olli tekee töitä niin NordicEdun pelien kuin niitä tukevien hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojenkin parissa.