Linda Kokkonen on ollut monessa mukana ja tullut yhdelle jos toisellekin tutuksi NordicEdun luovana johtajana. Nyt Lindan titteli vaihtuu, ja ajattelimme antaa blogimme lukijoille mahdollisuuden tutustua uuteen toimitusjohtajaamme, Linda Kokkoseen.

Linda Kokkonen on 31-vuotias alun perin kaarinalainen taiteen maisteri. Vuonna 2016 Lindasta tuli NordicEdun luova johtaja. Nyt Linda aloittaa NordicEdun toimitusjohtajana, ja hänen johdollaan NordicEdu keskittyy tänä vuonna etenkin kahteen ydinliiketoimintaan: terveys- ja hyvinvointipeleihin sekä pelillistämisen suunnitteluun.

Linda, kerro kolmella sanalla, millainen olet ihmisenä.

“Olen innostunut, tarkka… ja luova!”

Kerro kahdella lauseella, miksi olet hyvä johtaja.

“Mä aidosti haluan kuulla ja oppia toisilta, ja haluan, että tehdään yhdessä. Sitten mä olen kyltymättömän innostunut kokeilemaan kaikkea uutta, ja haluan johtaa muitakin kokeilemaan uutta.”

Mitkä kolme asiaa ovat sinulle elämässä tärkeimpiä?

“Mulla on 1-vuotias lapsi, niin hän tietenkin on ihan ykkösenä. Toisena asiana on tää työ. Ja kolmantena asiana on ylipäätään kaikki mitä saa itse toteuttaa… ja purkaa sitä omaa luovuutta. Etenkin nyt kun on tässä johtoasemassa, sellaista peruspiirtämistä ja -luomista ei voi enää niin paljon tehdä, niin sit mä puran sitä vapaa-ajalla aika paljon.”

Hyötypelifirman johtajan elämän tärkeimmät asiat: pieni lapsi, työ ja luovuus.

 

Millainen on hyötypelien markkinatilanne Suomessa?

“Hyötypelien kilpailutilanne on meidän näkökulmasta oikein hedelmällinen ja kiinnostava. On aika vähän sellaisia toimijoita, jotka on erikoistunut suoraan niiden tekemiseen. Tosi monet tekee sitä vain yhtenä osa-alueena omassa osaamisrepertuaarissaan. Se, että me olemme erikoistuneet hyötypeleihin, on siis poikkeuksellista, ja meidän mielestä kiinnostava kulma.”

Entä mikä on pelillistämisen liiketaloudellinen tulevaisuus?

“Pelillistäminen on työkalupakki ihmisten motivoimiseen, ja me ollaan sitä mieltä, että nyt 2020-luvulla pelillisiä elementtejä näkyy oikeastaan kaikissa digitaalisissa ratkaisuissa.”

Kiitokset ja onnittelut Lindalle!