NordicEdun historia alkoi 2011. Tuona kauniina vuotena muuan Tomi Kokkonen oli huomannut, että pelielementeillä ja hyvällä suunnittelulla voisi tuoda merkittävästi tehoa opetukseen ja työskentelyyn. Täten hän löi toverinsa Tatun kanssa hynttyyt yhteen ja perusti Turkuun hyötypeleihin erikoistuneen NordicEdun, joka tuottaisi laadukkaita ja oivallisia hyötypelejä niitä tarvitseville.
Vuonna 2013 mukaan lyöttäytyi eräs palvelumuotoilusta innostunut Linda Huunonen, jonka osaamisilla NordicEdun tehtävän toteuttaminen olisi mitä luonnikkainta. Vuonna 2016 Tomin toveri Tatu siirtyi muihin hommiin, mutta NordicEdun de facto luotsaajiksi oli jo tässä vaiheessa kiteytynyt aviopariksikin vihitty Tomi & Linda Kokkonen -tehoduo.
Tomin ja Lindan vision alla yritys jatkoi kasvamistaan ja kehittymistään. NordicEdun toiminnan tonttia laajennettiin pelillistämisen puolelle, ja tästä tontinlaajennuksesta kiinnostui myös Rainmaker, joka halusi pelillistämistä palvelutarjontaansa. Kiinnostus oli molemminpuolista, ja vuonna 2018 NordicEdu aloitti toimintansa Rainmakerin alaisuudessa.
NordicEdu paineli eteenpäin ja lujaa. Projektien kokoluokat kasvoivat ja nedulaisten määrä kasvoi jopa kahteenkymmeneen työntekijään. Kasvun myötä tuli myös isoja muutoksia. NordicEdun Drops-tuotetta kehittävä tiimi siirtyi Tomin johdolla omaan yritykseensä, Knomeen. Tätä myötä Lindasta tuli NordicEdun toimitusjohtaja. Lindan valtakautena NordicEdu teki paljon uutta, syventyi pelillistämiseen entisestään ja paukutti kiinnostavia projekteja portfolioon.
Odottamaton muutosten vuosi 2020 toi kuitenkin mukanaan kaikista isoimman muutoksen: NordicEdu lopetti asiakastoimintansa ja keskittyy vastedes Rainmakerin omien palveluiden ja teknologioiden kehittämiseen. Näin NordicEdun miltei kymmenvuotinen matka hyötypelitalona tuli päätökseensä.

Kiitokset kaikille NordicEdun tarinassa mukana olleille!