NordicEdulla työskenteli monta oivallista osaajaa, jotka osasivat suunnitella, selvittää, tarkentaa, tutkia, toteuttaa ja mitä vielä. Tällä sivulla voit lukea lisää heistä.

Linda Kokkonen

Linda Kokkonen

Toimitusjohtaja, luova johtaja

Linda Kokkonen tuli NordicEdulle graafikoksi vuonna 2015. Graafikon tehtävät laajenivat ja myöhemmin hän toimi NordicEdun luovana johtajana, toi palvelumuotoilun osaksi NordicEdun arkea sekä johti useaa projektia. Vuonna 2020 Lindasta tuli NordicEdun toimitusjohtaja.

Tomi Kokkonen

Tomi Kokkonen

Perustaja, toimitusjohtaja

Tomi Kokkonen perusti NordicEdun yhdessä Tatu Laineen kanssa vuonna 2011. Tomi oli NordicEdun toimitusjohtaja vuoteen 2020 asti. Tämän lisäksi hän toimi ohjelmistokehittäjänä ja suunnittelijana monessa NordicEdun projektissa.

Mikko Pavén

Mikko Pavén

Ohjelmistokehittäjä

Mikko tuli NordicEdulle harjoitteluun vuonna 2015. Vuonna 2017 Mikko teki comebackin ja hänestä tuli täyspäiväinen nedulainen. Mikko teki ohjelmistokehitystä ja käyttökokemussuunnittelua.

Lassi Puolakka

Lassi Puolakka

Sisällöntuottaja, suunnittelija

Lassin taival NordicEdulla alkoi harjoittelijana vuonna 2016. Tämän päätyttyä Lassi jäi NordicEdulle sisällöntuottajaksi ja suunnittelijaksi. Myöhemmin Lassi teki myös markkinointia, myyntiä, perehdytystä ja projektinjohtoa.

Topi Salonen

Topi Salonen

Ohjelmistokehittäjä

Topi liittyi NordicEdun remmiin vuonna 2017. Hän toimi ohjelmistokehittäjänä ja vastasi esimerkiksi laajan Loge-projektin kehityksestä.

Olli Mannevaara

Olli Mannevaara

Ohjelmistokehittäjä

Olli aloitti ohjelmistokehittäjänä NordicEdulla vuonna 2017. Olli oli mukana monessa projektissa kuten esimerkiksi Kansallisen oppimisen arviointikeskuksen koealustojen kehityksessä. Hän toimi myös Tomin seuraajana johtavana ohjelmistokehittäjänä.

Juho Sipola

Juho Sipola

Graafikko, luova johtaja

Juho aloitti työnsä NordicEdun graafikkona ja käyttöliittymäsuunnittelijana vuonna 2017. Hänen taidokas kädenjälkensa koristi isoa osaa NordicEdun projekteista. Hän peri myös Lindan manttelin NordicEdun luovana johtajana.

Hanna Ahtosalo

Hanna Ahtosalo

Suunnittelija, projektinjohtaja

Hannasta tuli nedulainen vuonna 2018. Tästä eteenpäin hän hoiti projektinjohtajan ja suunnittelijan hommia. Hänen johdollaan toteutettiin NordicEdun suurimpia projekteja kuten esimerkiksi Jollas instituutin prosesssisimulaatio ja CGI:n Spoofy-peli.

Rami-Roope Uusitalo

Rami-Roope Uusitalo

Ohjelmistokehittäjä

Rami-Roope tuli osaksi NordicEdun tiimiä vuonna 2018. Hän toimi ohjelmistokehittäjänä monessa NordicEdun tuotteessa kuten esimerkiksi Ensi- ja turvakotien liiton sovelluksissa.

Ville Lindgren

Ville Lindgren

Ohjelmistokehittäjä

Ville liittyi nedulaisten sankkaan joukkoon vuonna 2019. Hän toimi ohjelmistokehittäjänä, ja hänen isoin työpanoksensa oli Rainmaker-konsernille tehtävä laaja-alainen data-analyysi ja raportointi.

Sami Kalmi

Sami Kalmi

Ohjelmistokehittäjä, toiminnankehittäjä

Sami tuli NordicEdulle vuonna 2019. Hän toimi ohjelmistokehittäjänä esimerkiksi Jollas-instituutin prosessisimulaatiossa sekä veti NordicEdun toiminnankehittämisprojekteja. Hänen heiniään oli myös laskutuksen hoitaminen.

Mika Taskinen

Mika Taskinen

Ohjelmistokehittäjä

Mika liittyi NordicEdun kööriin vuonna 2019. Hän toimi ohjelmoijana muun muassa CGI:n Spoofy pelin toteutuksessa.

Laura Pihl

Laura Pihl

Graafikko

Laura hyppäsi NordicEdun kelkkaan vuonna 2019. Hän toimi graafikkona ja käyttöliittymäsuunnittelijana esimerkiksi Spoofy, Miná & unien maa ja Lääkemaisteri-peleissä.

Tiina Räsänen

Tiina Räsänen

Graafikko

Tiina tuli NordicEdulle vuonna 2020. Hän toimi graafikkona monessa NordicEdun viimeisissä projekteissa. Hänen kädenjälkeään on muun muassa ETKL:n sovellusten ja Turvallinen perhe -sovelluksen ulkoasut.