Podcastimme on myös iTunesissa ja Spotifyssä.

J. Tuomas Harviainen: pelillistämisen monet alat

Podcastin yhdeksännessä jaksossa Mikan kanssa pelillistämisestä puhumassa on J. Tuomas Harviainen. Harviainen on monialainen asiantuntija, jonka ymmärrys pelillistämisestä kattaa koko kaaren filosofiasta käytännön sovelluksiin ja tekniikoihin.

Kesto 55 minuuttia.

Julkaistu 18.3.2019.

Linda Kokkonen: pelien ja pelillistämisen palvelumuotoilu

Pelillistäjät-podcastin kahdeksannessa osassa Mikan juttusilla on NordicEdun luova johtaja Linda Kokkonen. Yhdessä he keskustelevat Lindan leipälajista eli palvelumuotoilusta ja esimerkiksi siitä, miten viihdepelien ja hyötypelien palvelumuotoilu eroaa.

Kesto 43 minuuttia.

Julkaistu 8.3.2019.

Kim Lehtola: leikki, oppiminen ja työelämä 7

Sarjamme seitsemännessä jaksossa Mika Aittamäen vieraana on Kim Lehtola Rainmakerilta. Kim ja kollegansa Juha Ryhänen ovat luoneet menestyksekkään pelillistetyn myyntikanavan, Leijonaliigan, jossa sisäisen motivaation ja vahvan yhteishengen luominen on keskiössä.

Kesto 45 minuuttia.

Julkaistu 25.2.2019.

Jussi Galla: leikki, oppiminen ja työelämä 6

Kuudennessa jaksossa pelillistämisestä Mikan kanssa puhumassa on yrittäjä Jussi Galla. Jussi on yrityskumppaninsa Ville Hällin kanssa kehittänyt Topaasia nimisen korttipelin, joka ratkoo yritysten ja organisaatioiden vuorovaikutusongelmia pelillisyyden kautta.

Kesto 42 minuuttia.

Julkaistu 21.2.2019.

Tomi Kokkonen: leikki, oppiminen ja työelämä 5

Podcast-sarjan viidennen osan vieras löytyikin varsin läheltä: Mika Aittamäen jututettavana on NordicEdun toimitusjohtaja Tomi Kokkonen. Tomi ja Mika puhuvat hyötypeleistä sekä pureutuvat erityisesti siihen, mitä pelillisyys on.

Kesto 43 minuuttia.

Julkaistu 12.2.2019.

Pekka Qvist: leikki, oppiminen ja työelämä 4

Neljännessä jaksossa Mikan vieraana on Pekka Qvist, joka työskentelee Nesteellä pelillisyyteen ja koulutuksiin erikoistuneen NAPCON-tuoteryhmän parissa.

Kesto 50 minuuttia.

Julkaistu 7.2.2019.

Karoliina Jarenko: leikki, oppiminen ja työelämä 3

Sarjamme kolmannessa jaksossa Mika Aittamäki jututtaa Filosofian akatemian toimitusjohtajaa Karoliina Jarenkoa paremmasta työelämästä, oppimisesta, leikistä ja hieman myös johtamisesta.

Kesto 57 minuuttia.

Julkaistu 21.1.2019.

Anu Järvensivu: leikki oppiminen ja työelämä 2

Toisessa jaksossa vieraana on Anu Järvensivu Työelämän tutkimuskeskuksesta. Mika jatkaa viime jakson teemaan pureutumista puhumalla Anun kanssa leikin ja pelillistämisen hyödyistä oppimisessa ja työelämässä.

Kesto 41 minuuttia.

Julkaistu 3.1.2019.

Lauri Järvilehto: leikki, oppiminen ja työelämä

Pelillistäjät-podcastin ensimmäisessä jaksossa Mika Aittamäki keskustelee filosofi Lauri Järvilehdon kanssa oppimisesta, leikistä ja pelillistämiestä sekä näiden merkityksestä työelämälle.

Kesto 59 minuuttia.

Julkaistu 27.12.2018.