Jussi Galla: leikki, oppiminen ja työelämä 5

Kuudennessa jaksossa pelillistämisestä Mikan kanssa puhumassa on yrittäjä Jussi Galla. Jussi on yrityskumppaninsa Ville Hällin kanssa kehittänyt Topaasia nimisen korttipelin, joka ratkoo yritysten ja organisaatioiden vuorovaikutusongelmia pelillisyyden kautta.

Kesto 42 minuuttia.

Julkaistu 21.2.2019.

Tomi Kokkonen: leikki, oppiminen ja työelämä 5

Podcast-sarjan viidennen osan vieras löytyikin varsin läheltä: Mikan jututettavana on NordicEdun toimitusjohtaja Tomi Kokkonen. Tomi ja Mika puhuvat hyötypeleistä sekä pureutuvat erityisesti siihen, mitä pelillisyys on.

Kesto 43 minuuttia.

Julkaistu 12.2.2019.

Pekka Qvist: leikki, oppiminen ja työelämä 4

Neljännessä jaksossa Mikan vieraana on Pekka Qvist, joka työskentelee Nesteellä pelillisyyteen ja koulutuksiin erikoistuneen NAPCON-tuoteryhmän parissa.

Kesto 50 minuuttia.

Julkaistu 7.2.2019.

Karoliina Jarenko: leikki, oppiminen ja työelämä 3

Sarjamme kolmannessa jaksossa Mika jututtaa Filosofian akatemian toimitusjohtajaa Karoliina Jarenkoa paremmasta työelämästä, oppimisesta, leikistä ja hieman myös johtamisesta.

Kesto 57 minuuttia.

Julkaistu 21.1.2019.

Anu Järvensivu: leikki oppiminen ja työelämä 2

Toisessa jaksossa vieraana on Anu Järvensivu Työelämän tutkimuskeskuksesta. Mika jatkaa viime jakson teemaan pureutumista puhumalla Anun kanssa leikin ja pelillistämisen hyödyistä oppimisessa ja työelämässä.

Kesto 41 minuuttia.

Julkaistu 3.1.2019.

Lauri Järvilehto: leikki, oppiminen ja työelämä

Pelillistäjät-podcastin ensimmäisessä jaksossa Mika keskustelee filosofi Lauri Järvilehdon kanssa oppimisesta, leikistä ja pelillistämiestä sekä näiden merkityksestä työelämälle.

Kesto 59 minuuttia.

Julkaistu 27.12.2018.