Työ: A-TAB – Android-pohjainen myyntityökalu
Asiakas: A-Laiturit
Projektin osa-alueet: käyttöliittymä, sovelluksen ohjelmointi (Unity 3d), grafiikka, animaatiot, testaus

A-TAB on Android-pohjainen myynninedistämissovellus, jonka NordicEdu toteutti A-Laitureille tehostamaan ja valtakunnanlaajuisesti yhtenäistämään myyntihenkilöiden työtä. Myynninedistämissovellus yhtenäistää myös asiakkaiden palvelukokemusta ja mahdollistaa sopimuksen teon paikan päällä. Sovelluksen avulla myyjä kartoittaa asiakkaan toiveet ja paikan asettamat rajoitukset suoraan tulevan laiturin asennuspaikalla. Sovelluksessa on työkalut asennuspaikan valokuvaamiseen, muistiinpanojen tekoon ja sijaintitietojen kirjaamiseen. Lisäksi sovelluksessa on luotettava tunnistusjärjestelmä, hallittu sisäänkirjautuminen ja tehokas asiakashallintajärjestelmä. Ollessaan verkkoyhteydessä sovellus synkronoi ajantasaiset myyntituotetiedot tietojärjestelmään, joten kaikki tapahtuu reaaliajassa myyntitilanteen aikana.

Sovelluksen sisällä on sähköisiä lomakkeita ja sopimuspohjia. Kun sopimus päätetään tehdä, sovellus generoi PDF-muotoisen sopimuksen, johon voidaan liittää tabletilla kirjoitetut sähköiset allekirjoitukset. Vanhojen tarjouksien selailu ja lataaminen on helppoa, ja niistä voi tehdä uusia tarjouspohjia. Tuotetietojen ja tarjouksien hallintaan toteutimme erillisen selainpohjaisen palvelun.

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista ja ulkoasu pelkistetyn tyylikästä tukien asiakkaamme muuta visuaalista ilmettä. Tämä lisää tunnistettavuutta ja luotettavuutta. Myyntiprosessiin sovelluksen tarjoama etu on myyntitilanteen päättyminen tarjouksen teon sijaan jo sopimuksen tekoon.

Tomi

Tomi

Ohjelmistokehittäjä

Konsta

Konsta

Ohjelmistokehittäjä

Katso lisää
töitämme