NordicEdun toimisto sijaitsee 1860-luvulta peräisin olevassa Manillan idyllisessä tehdaskiinteistössä, joka sijaitsee Turussa Förin tuntumassa Aurajoen itärannalla.

Toimistomme on toisessa kerroksessa ja ikkunoista avautuu upea näkymä joelle. Sisään tullaan sisäpihalta, käymään tullessa auton voi jättää kaduvarsipankkiin.

OSOITE

Manilla
Itäinen rantakatu 64b 3 B 1
20810 Turku
Finland

Y-tunnus 2427774-1

NordicEdu Oy on vuonna 2011 perustettu hyötypelejä ja pelillistettyjä ratkaisuja kehittävä yritys Turusta. Me uskomme, että ihminen oppii parhaiten nauttiessaan siitä mitä tekee. Tämän ajatuksen pohjalta keskitymme luomaan kohderyhmälle räätälöityjä mutta samalla asiakkaittemme liiketoiminnallisia tavoitteita vastaavia peliratkaisuja.

Monialainen tiimimme koostuu neljästätoista innostavasta ja helposti innostuvasta ammattilaisesta, joilla on tekemiseen vahva näkemys ja rento ote. Olemme sekä sopivasti tinkimättömiä että sopivasti joustavia – meidän kanssa tekeminen on kivaa ja lopputulos priimaa.

NordicEdu on palkittu vuonna 2014 Varsinais-Suomen INNOAURA –palkinnolla, joka vuosittain tunnustaa eniten luovaa potentiaalia ja luovien alojen liiketoimintaa kehittäneen yrityksen. Olemme toteuttaneet yli 50 hyötypeli ja pelillistämisprojektia yhteistyössä eri kokoisten ja erilaisilla aloilla toimivien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Palvelut -sivulta voit lukea lisää siitä, miten yhteistyö kanssamme toimii.

Mikäli meidän tapamme toimia kuulostaa hyvältä, ota meihin yhteyttä ja aloitetaan yhteinen projekti.

Linda Kokkonen

Toimitusjohtajan töiden lisäksi Linda vastaa NordicEdun pelien ja pelillisyyden suunnittelusta. Linda yhdistää työssään käyttäjälähtöisen suunnittelun metodit, kohderyhmätutkimuksen, osallistavan yhteissuunnittelun ja kohderyhmätestauksen. 

040 5421658

Hanna Ahtosalo

Hannalla on taustallaan vuosien kokemus UI-suunnittelusta, jota hän hyödyntää pelien ja pelillisyyden suunnittelussa yhdessä NordicEdun asiakkaiden kanssa. Lisäksi Hannalla on teknisten alojen opettajan pätevyys ja parin vuoden kokemus lasten ja nuorten peliohjelmoinnin opetuksesta. 

050 303 2809

Lassi Puolakka

Lassi on NordicEdun sisällöntuottaja ja tekstinikkari. Lassi toimii apuna pelien ideoinnissa ja suunnittelussa, vastaa NordicEdun toteuttamien pelien ja pelillisten sovellusten käsikirjoittamisesta sekä hoitaa markkinointia ja viestintää.

Mikko Pavén

Mikko on huolellinen ja tarkka ohjelmoija, jolta luonnistuu pelien lisäksi niihin liittyvien nettisivujen, hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen toteuttaminen. Mikolla on loistava visuaalinen silmä, josta on hyötyä tasapainoisten käyttöliittymien ja ensiluokkaisten käyttökokemusten luomisessa.

Topi Salonen

Topi on ripeä ja asiakaspalveluhenkinen web-ohjelmoija, joka työskentelee erityisesti pelillisten selainsovellusten ja palveluiden parissa. Käyttäjille näkyvien sovellusten ohjelmoinnin lisäksi Topilta taittuu myös taustalla pyörivien hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojen kehitys sekä ylläpito.

Olli Mannevaara

Olli on teknisiin yksityiskohtiin perinpohjaisesti syventyvä ohjelmoija, joka on loputtoman kiinnostunut oppimaan uutta ohjelmoinnin ja pelinkehityksen saralla. Olli työskentelee niin pelillisten selainsovellusten kuin niitä tukevien hallintatyökalujen ja palvelinohjelmistojenkin parissa.

Konsta Sinisalo

Konsta on suorasukainen ja ulospäinsuuntautunut ohjelmistokehittäjä, joka korostaa tekemisessään pelien helppokäyttöisyyttä, loogisuutta ja nautittavuutta. Konstan vahvimmat osaamisalueet ovat ohjelmistotestaus ja Unity-pelimoottorin parissa työskentely, mutta hän on myös luonteva esiintyjä.

Juho Sipola

Juho on luonnikas ja kekseliäs graafikko ja käyttöliittymäsuunnittelija, joka on työssään yhtä lailla taitava kuin perusteellinenkin. Juho nostaa kohderyhmän näkökulman, helppokäyttöisyyden ja ensiluokkaisen käyttökokemuksen suunnittelun keskiöön.

Rami-Roope Uusitalo

Rami-Roope on huomaavainen ja huolellinen ohjelmoija, jonka suurin vahvuus on Unity-projektit. Uuden oppimista Rami-Roope ei totisesti pelkää: tasaista ja tehokasta tahtia hän on laajentanut osaamisrepertuaariaan alati monipuolisemmaksi.

OLEMME AINA KIINNOSTUNEITA INNOSTUNEISTA JA TAITAVISTA OSAAJISTA.

 

Ota meihin yhteyttä,
niin jutellaan lisää!